Keresés eredménye

​Tavaszi nyomvadászat

Ragyogó tavaszi időjárást kaptunk a természettől, biztosan sokan készülnek már a hétvégi kirándulásokra. A gyerekek viszont gyakran nehezen teszik le a telefont. Ne is vegyük el tőlük!

2022.05.06.

​Egy applikációval profi nyomolvasók lehetünk

„Májusi eső aranyat ér” a mondás szerint és ezt a nyomvadászok is pontosan így gondolják. Az eső áztatta erdei talaj a legalkalmasabb a vadon élő emlősök nyomainak a felkutatására. Ebben segít az ingyenes KOPÓ applikáció.

2022.04.28.

​HerbalProdukt DiaWell - természetes megoldások vércukorproblémára

A 2. típusú cukorbetegség napjainkban sajnos már népbetegségnek számít, az érintettek száma évről évre magasabb. A mozgásszegény életmód és a táplálkozási szokások átalakulása egyaránt felelőssé tehető az emelkedő tendenciáért. Fontos azonban tudnunk, hogy magunk is tehetünk a betegség kialakulása ellen, illetve a már fennálló állapot javulása érdekében.

2022.04.25.

Hallottál már Bátorról?

Ahol a Bükk nyugaton véget ér, és a Heves–Borsodi dombvidék erdős hullámai kezdődnek, az erdők ölelésében e két tájegység határán fekszik egy aprócska, alig 390 lelkes palóc falu, Bátor. A település neve a sztyeppei, törökös eredetű katonai méltóságnévből, a bátor szóból származhat.

2021.12.17.

Nyomvadászok applikációja

Az ingyenes KOPÓ alkalmazás segítségével mi is profi nyomolvasókká válhatunk, ráadásul a fejlesztők jutalmazni is fogják a legügyesebb nyomkeresőket.

2021.10.22.

Nyári barangolások az Őrségben

Az Őrségről legtöbbünknek a csend, a nyugalom, a természet közelsége és a teljes kikapcsolódás jut eszünkbe. Heverészni az üde, virágos réteken, barangolni az árnyas erdei tanösvényeken, biciklizni a dimbes-dombos utakon, vagy épp egy padon ülve gondtalanul hallgatni a madarak énekét. A világjárvány idején ezek az apró dolgok még jobban felértékelődnek bennünk.

2021.06.15.

​Kis lépés nagy dolgokhoz

A Magyar Természetjáró Szövetséggel együtt gondolkodva, az erdőket gyalogosan járó közösség igényeire szabott csomagot készített a MAGYAR PISZKE PAPÍR Kft.

2021.05.31.

​Málta vadregényes tájain

A Földközi-tenger közepén elhelyezkedő Málta elsősorban nyaralóhelyként vonult be a köztudatba, pedig szuper túraútvonalakkal és gyönyörű természeti látnivalókkal várja az aktív kikapcsolódás szerelmeseit.

2021.05.13.

​Két keréken a Palócföldön

A 21. században egyre fontosabbá válik a fenntartható turizmus, felértékelődnek az olyan célpontok, ahol a természet közelsége és a hagyományok megismerése szerves része a turisztikai kínálatnak. Palócföld egy ilyen úti cél, ráadásul az utóbbi idők fejlesztéseinek köszönhetően az öko-és a kerékpáros turizmus kedvelőit számos új lehetőség is várja.

2021.05.10.