Újabb vicces videóval rukkolt elő a vadaspark

Ezúttal a nagy peléről, a helyes kis rágcsálóról esik szó a másfél perces ismeretterjesztő kisfilmben, nem kevés humorral fűszerezve.

Szerző:
Budakeszi Vadaspark/TM
Fotó:
123rf.hu
2017. augusztus 3.

Ezúttal a nagy peléről, a helyes kis rágcsálóról esik szó a másfél perces ismeretterjesztő kisfilmben, nem kevés humorral fűszerezve.

 

A Budakeszi Vadaspark „A hét állata” videósorozatának legfrissebb darabjában „Kati” állatgondozó mesél a nagy peléről, a már megszokott „vadasparkias” előadásmódban. A rövidfilmből többek között az is kiderül, hogy a nagy pelének semmi köze sincs a legendás brazil labdarúgóhoz, a „nagy Peléhez”, viszont egy igen cuki rágcsáló, amellyel a vadasparkban is találkozhatunk szemtől szembe.

 


A videóhoz egy kiegészítő Facebook-poszt is tartozik, azt is érdemes elolvasni. A további állatos videók listáját itt nézheted meg. 

 

A Budakeszi különben sem egy hagyományos vadaspark
Ha a Budakeszi Vadaspark felé veszed az irányt, biztos lehetsz benne, hogy ott nem lustán heverésző, életunt medvékkel, kopott farkasokkal és szomorúan kókadozó hiúzokkal fogsz találkozni. Ez az a hely, ahol a mosómedvék piruetteznek, látványosan örülnek a látogatóknak, a görények vidáman hemperegnek sétáltatáskor az avarban, a gondozók pedig együtt üvöltenek az aranysakállal. >>
 

Kapcsolódó cikkeink:

Az ember nincs olyan jó összerakva, mint a muflon

Állati egypercesek

Dinók a főváros felett 

Cikkajánló