Utazás kiállítás fókuszban Brazíliával, Kínával és Budapesttel

Az Utazás kiállítás 2016. március 3. és 6. között 39. alkalommal várja színes utazási kínálattal és programokkal a látogatókat. 

Szerző:
Promóció
Fotó:
Gulyás Attila
Hungexpo
2016. február 10.

Az Utazás kiállítás 2016. március 3. és 6. között 39. alkalommal várja színes utazási kínálattal és programokkal a látogatókat. 

Belföldi díszvendég: Budapest

 

Fővárosunk említésre méltó turisztikai célpont. Egy 300 négyzetméteres standon 4 tematika szerint mutatják be a szórakozási lehetőségeket: kulturális, családi, városnéző és gasztronómiai programok. Bemutatkozik többek közt az Aquaworld, a Csodák Palotája, a Várkert Bazár és a budapesti streetfood-kínálatból is ízelítőt kaphatunk. Az Utazás kiállításra készülő 48 órás Budapest kártyával pedig a kiállításra való belépés mellett számos ingyenes és kedvezményes szolgáltatást vehetnek igénybe a kártyát megvásárlók.

 

Kulturális díszvendég: Brazília


2016 nyarán az olimpiai ötkarikás játékoknak köszönhetően Brazílián és Rio de Janeiro-n a világ szeme. A kiállítás kiemelt témái a nyári sportesemények, illetve a karnevál, amely elválaszthatatlan része a brazil kultúrának. Brazília standján és a kiállítás színpadán szambatáncosok és capoeirások gondoskodnak a karneváli hangulatról. A tánc mellett megjelenik a gasztronómia is: a standra meghívott séf autentikus brazil ételeket készít majd, és a látogatók megízlelhetik a Brazíliában kedvelt cachaca-t (kaszasa) illetve a caipirinha-t.

 

  

Nyerj álomutazást Brazíliába!
Idén is lesz Utazás játék, és hova máshova szólhatna a repülőjegy, mint Brazíliába. A játékban való részvételhez nincs más teendő, mint belépőjegyet vásárolni a kiállításra és kitölteni a nyereményszelvényt. A tavalyi nyereményhez hasonlóan az utazás magában foglalja az utazási, a szállás- és a programköltségeket is.
 
 

 

Szakmai díszvendég: Kína


A kiállítás első napja szakmai nap. Ekkor magasabb jegyár érvényes. A szakmai díszvendég Kína, ami a programban is kiemelt szerepet foglal el. A csütörtökön kezdődő szakmai programok pénteken is folytatódnak, és regisztrációhoz, valamint magasabb jegyárhoz kötöttek.

 

A kiállítás belépőjegye érvényes az egyidejű Bringaexpo illetve Afrika Expo kiállításokra. Online elővétel esetén kedvezményesen juthatsz hozzá belépődhöz!


Jegyvásárlás és bővebb információ:
www.utazas.hungexpo.hu
www.facebook.com/utazaskiallitas

 


(x)

Cikkajánló