Keresés eredménye

Több száz kilométer kerékpárút épülhet

Többek között a Velencei-tótól a Balatonig, Százhalombattától Budapestig és a Tisza-tó körül is tekerhetsz a jövőben a tervek szerint. Országos szintű kerékpáros fejlesztések lajstroma következik.

2016.08.16.

Szürreális bobpálya bringásoknak

Háromszintes, 1362 négyzetméteres bringáskomplexumot építettek Tiszafüreden, amelyben egyszerre akár 100 kerékpáros is elfér. A kipróbálásra 2016 tavaszáig még várni kell.

2015.11.25.

Közbringahálózattal erősít Nagykanizsa

Közösségi kerékpárkölcsönző hálózatot alakítanak ki a közeljövőben Nagykanizsán. Elsőként 80 kerékpárral és tíz helyszínen dokkolóállomások létesítésével indul a rendszer. A fejlesztés részeként egy kilométernyi új kerékpárút is épül.

2015.11.06.

Majdnem annyit tekerünk, mint a hollandok

Harmadik helyen állunk a kerékpáros közlekedés rendszerességét tekintve az EU-ban - derül ki az Eurobarometer mostanában publikált felméréséből. A dobogó csúcsát a hollandok foglalják el, a második helyezett pedig Dánia.

2015.02.07.

Horvát-magyar kerékpáros fejlesztések Baranyában

Az Európai Unió IPA-programjának forrásait felhasználva közös magyar-horvát pályázat keretében bővítették a határ menti térség kerékpáros infrastruktúráját. A meglévő hálózatokhoz is kacsolódó új útvonalak kedvelt kerékpáros-szakaszokat tettek biztonságossá és korábban nehezen elérhető területeket megközelíthetővé.

2014.12.17.

Hévízen már HeBivel is tekerhetünk

A város négy pontjára telepített dokkolóállomásokkal és 30 speciális kerékpárral indították el Hévízen a mintegy 90 millió forintból megvalósított közösségi kerékpárrendszert. 

2014.06.02.

Nyugat-Balaton - Kincs, ami van

A Hévíz-Keszthely-Szigliget háromszög ugyanis számos új kirándulási lehetőséget és kulturális látnivalót kínál, amiért megéri kiszállni a magyar tenger habjai közül.

2014.05.17.