Keresés eredménye

Szuper őszi kirándulóhelyek a legfrissebb TM-ben

Első őszi lapszámunkban igyekszünk ötleteket, célpontokat, izgalmas hazai útvonalakat és titkos tippeket adni, hiszen szuper dolog kirándulni, de még jobb, ha mindennek célja is van. Barangolunk a Pilis legszebb részein, bringázunk a Ráckevei-Duna mentén, és ellátogatunk Szarvas környékének kevésbé ismert kincseihez is.

2020.08.27.

Túra a Szádelői-völgyben és -fennsíkon

A magyar-szlovák határtól néhány kilométerre egy, a hazai turisták által talán kevésbé ismert, de igen látványos kirándulásra csábító szurdokot találunk. Vadregényes kanyon, változatos sziklaalakzatok és festői kilátások várnak ránk Szádelő völgyében. Érdemes legalább egy fél napot rászánni a felfedezésére, ha Észak-Magyarországon vagy Aggtelek környékén járunk. 

2018.09.10.

Végigjártuk a Horthy-túrát Kenderesen

A kastély, ahol Horthy Miklós született, a kenderesi római katolikus és a református templom, tengerészeti kiállítás, a Horthy-liget és a családi kripta. Ezekből áll össze a Horthy-túra, szeptemberi számunk História rovatának témája.

2018.09.06.

Ismerd meg hazánk via ferratáit szeptemberi számunkból

Ha még sosem próbáltad, azért, ha pedig már via ferratáztál valahol, azért lehet érdekes számodra a magyarországi vasalt utakat bemutató friss lapszámunk. Túráztunk a Fogarasi-havasokban, tekertünk középkori templomok között Beregben, és a Zemplén legboldogabb váránál is jártunk.

2017.08.31.

Lenyűgöző hazai várak szeptemberi számunkban

Friss lapszámunkban elkalauzolunk Visnyeszéplakra, a településre, ahol a lakók egyszerűen „leszálltak a civilizáció robogó vonatáról”; bemutatunk 12 olyan magyarországi várat, amelyek történetük vagy éppen elhelyezkedésük miatt különlegesek; és megismerheted Török Andrást, a láthatatlan házigazdát is.

2016.08.29.