Keresés eredménye

Páratlan ösvényen Dobogókő misztikus sziklatornyaihoz

Különleges kőóriások magasodnak a Visegrádi-hegység legmagasabb pontjának tőszomszédságában, melyek pazar élményét egy érdekes vonalvezetésű ösvényen lehet felfedezni. Egyesek szerint ősi útvonalról van szó, az itt található sziklák pedig különös energiával bírnak. Akárhogy is tekintünk erre a vadregényes sziklatájra, a látványért mindenképpen megéri felkeresni.

2022.11.18.

Gyökértányérok és madárfütty - Thirring-körút

A Visegrádi-hegység egyik népszerű kirándulóhelye Dobogókő, ahonnan számos kiváló túraútvonal indul a szélrózsa minden irányába. Egyik klasszikus körtúrája a Thirring-körút, amelyet az 1990-es évek elején a Magyar Turista Egyesület Hunfalvy Osztálya épített ki erdélyi és kárpátaljai fiatalok segítségével.

2017.07.09.

Korlátozások a Thirring-körúton

A Pilisi Parkerdő Zrt. Pilismaróti Erdészete erdőlátogatási tilalmat vezetett be a Thirring-körút egy részén erdőgazdálkodói munkálatok miatt. A korlátozás december 23-ig tart. 

2016.11.15.

Újra járható a Thirring-körút

A Pilisi Parkerdő Zrt. és a Magyar Turista Egyesület összefogásának köszönhetően megnyílt a kirándulók előtt a Visegrádi-hegység egyik legnépszerűbb túraútvonala. Már az összes Dobogókőről elérhető útvonal látogatható!

2015.05.01.