MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya
2019.05.24. 11:00,   Szöveg: TM,   Fotó: Bujtás Zoltán

Gyönyörű gömbpanorámaképen Sümeg és vára

Újabb hazai várat örökített meg a levegőből Bujtás Zoltán, a hagyományos fotók mellett ezúttal is készített 360 fokos gömbpanorámaképet is, amit most meg is mutatunk nektek.

Zoltán egy pár napos pihenőre érkezett Sümegre családjával, és nem véletlenül esett a választása erre a Veszprém megyei városra, hiszen nem titkolt szándéka az volt, hogy drón segítségével a levegőből készítsen képeket a sümegi várról és környezetéről. Amint reggel kisütött a nap, már egyből fel is szállt a drónnal, és a hagyományos fotók mellett elkészítette ezt a gyönyörű gömbpanorámaképet is, amin nemcsak hazánk egyik leghíresebb erődítménye látható, hanem egész Sümeget és zöldellő környékét is megcsodálhatjuk.

 

 

A horizontálisan és vertikálisan is 360 fokban körbeforgatható képet 26 fotóból állította össze. Zoltán tervei között szerepel, hogy minél több hazai várat megörökítsen a levegőből, mert szeretné megmutatni az embereknek madártávlatból ezeket a különleges történelmi építményeket, a Drégely várából készített őszi panorámáját már ti is megnézhettétek nálunk.

 

Bujtás Zoltán további fotóit és gömbpanorámaképeit ide kattintva láthatjátok.

 

Kapcsolódó cikkeink:

Ahol megelevenedik a történelem - Sümegi vár

Még több hazai vár

Kvíz magyar várakról csak profiknak

 


HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz jelentkezz be!


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. szeptember
Herczeg Kinga:
Helix
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...