Keresés eredménye

Duna-parti szabadstrandok madártávlatból

Nyakunkon a nyárnak az a része, amikor a forróságot már tényleg csak a vízparton lehet elviselni. A Dunakanyar közelében pedig számos ismert vagy eldugott dunai strandot találhatunk gyönyörű panorámákkal, ahová a következő fotók láttán, már azonnal rohannánk is hűsölni.

2020.08.04.

Hazai várak és kastélyok az égből

Gondolnád, hogy ennyi gyönyörű várunk, kastélyunk van? Nemcsak az épületek, de a környezetük is pazar, amely Jenes András érdeklődését is felkeltette. Mivel drónfotózással foglalkozik, egyértelmű volt, hogy a levegőből örökíti meg ezeket a szép épületeket. Rengeteg látványos képe közül válogattunk most össze egy galériára valót. Ha kíváncsi vagy András többi drónfotójára is, kattints ide és látogass el fotós oldalára.

2019.12.18.

Ezek lettek az idei év legjobb magyar drónfotói

Második alkalommal rendezték meg a hazai drónfotók versenyét. A II. Drónfotópályázatra beérkezett 640 kép közül egy öttagú zsűri választotta ki a legjobbakat, amelyeket most ti is megnézhettek. Galériánkban a közönségszavazás győztesét és további, a pályázatban indult izgalmas drónfelvételeket is megleshettek.

2019.11.26.

Madártávlatból bámulatos a befagyott Kráter-tó

Ki gondolná, hogy egy természeti katasztrófából lenyűgöző látványosság lehet? A nagyhegyesi Kráter-tó gázkitörés következtében keletkezett, és most egy drónfotónak köszönhetően megcsodálhatjuk „Sauron befagyott szemét” az Alföldön. 

2019.02.05.

Magasból készült lenyűgöző fotók Magyarországról

Gyönyörű formák és színek, sosem látott alakzatok rajzolódnak ki a föld felszínén, ha a levegőből szemléljük. Sokszor Rorschach-tesztnek is beillő mintázatokat láthatunk. Így néznek ki hazánk egyébként is csodaszép tájai a magasból.

2018.07.20.
Miben segíthetünk?