MOLFresh Corner

MOL természetjáró blog

2020. július 1.

Utazz, és fedezd fel Magyarországot!

Hazánk számtalan természeti kincset rejt, amelyeket érdemes felkeresni és megcsodálni.

A MOL legújabb kampányának az a célja, hogy az idei nyár hazánk legszebb tájainak a felfedezéséról szóljon, ezért útjára indították Kalandra fel, Magyarország programot, amely keretén belül nemcsak varázslatos helyszíneket ismerhettek meg, de kivételes kedvezményekben is részesülhettek.

Miről is szól a Kalandra fel, Magyarország?

Minél többet utazni, és minél többet bejárni az 50 megadott helyszín közül az ország legkülönbözőbb pontjain, a látogatások után pedig pecséteket gyűjteni a kijelölt MOL-töltőállomásokon. Érdemes gyűjtögetni, mert 7 összegyűjtött pecsét után egy ajándék kuponfüzetet kaptok rengeteg kedvezménnyel. És ez nem minden! Ha szerencsétek van, tiétek lehet a fődíj, az 1 millió Multipont is!

Mi a játék célja?

A játék időtartama alatt (2020. július 1. – szeptember 30.) minél több küldetés teljesítése. Egy küldetés akkor teljesül, ha a játékban szereplő töltőállomások valamelyikén Multipont kártyát használva tetszőleges értékben vásároltok. Ehhez összesen 50 izgalmas desztinációt gyűjtöttek össze szerte az országban, a játék lebonyolításához pedig kijelöltek 62, a látványosságokhoz közeli töltőállomást.

A pontos kútlistát és az 50 desztinációt itt találod!

Miért jó a küldetéseket teljesíteni?

Egyrészt a közös felfedezés élményéért, másrészt mert minél több küldetést teljesítetek, annál több garantált nyereményhez juthattok, és annál nagyobb az esélyetek a nagyobb értékű díjak bezsebelésére. Az ajándék Multipontok a megadott számú teljesítés után automatikusan jóváíródnak a kártyátokon.

Mik a játék részvételi feltételei?

Ha már multipontosok vagytok, akkor ahhoz, hogy részt vegyetek a sorsolásban és hozzájussatok a nyereményekhez, iratkozzatok fel a személyre szabott kedvezményekre a MOL GO applikációban vagy itt.

Ha nem vagytok még multipontosok, érdemes letölteni a MOL GO applikációt, amelyen belül könnyen regisztrálhattok, segítségével gyorsan megkereshetitek a játékban részt vevő töltőállomásokat, és a felületen a játékkal kapcsolatos érdekes tartalmakat is találtok.

Miket nyerhettek a küldetések teljesítésével?

  • 3 teljesítés után: 20 Ft/liter prémium üzemanyagkedvezmény
  • 5 teljesítés után: 500 Ft értékű ajándék Multipont
  • 7 teljesítés után: 1000 Ft értékű ajándék Multipont + részvétel a kiemelt nyeremények sorsolásán
  • 10 teljesítés után: 1500 Ft értékű ajándék Multipont és dupla esély a nyereménysorsoláson

Kiemelt nyeremények, sorsolással:

Sorsolás időpontja: 2020. október 15.

  • 10 db 100 ezer Ft értékű Multipont
  • 1 db 1 millió Ft értékű Multipont

A játék menete lépésről-lépésre

1. Fogjátok a MOL-kutakon ingyenesen elérhető Kalandra fel, Magyarország! magazint, és indulhat az országjárás!

2. Ha a küldetés helyszínére értetek, a pénztárnál mindig mutassátok fel a Multipont kártyátokat vagy a magazinban lévő pecsétgyűjtőt! Ez sok helyen kedvezményes belépőt vagy apró ajándékot érhet! Hogy hol és mit, azt a részletes helyszínleírásoknál találjátok.

3. Miután végeztetek a kiválasztott programmal, egy frissítő biztos jól jön. Térjetek be a játékban szereplő 62 MOL-töltőállomás bármelyikére, ahol tetszőleges vásárlási értékkel használjátok a Multipont kártyátokat. Ezzel teljesült is egy küldetés!

4. Folytassátok az élmény- gyűjtést újabb helyszínek felkeresésével!

5. A teljesített küldetések számáról és az elért kedvezményekről hetente tájékoztatunk Titeket e-mailben, és az ajándék pontokat is hetente automatikusan jóváírjuk (kérjük, ellenőrizzétek, hogy jó e-mail-címet adtatok-e meg a Multipont programhoz).

6. A 7. multipontos küldetés teljesítésekor a kiemelt nyeremények sorsolásába is automatikusan bekerültök, így esélyessé váltok a 10 db 100 ezer Ft értékű és az 1 db 1 millió Ft értékű Multipont megnyerésére.

Extra családi kedvezmények!

Ha erre hajtotok, akkor keressétek a pecsétgyűjtő füzetet a Kalandra fel, Magyarország! magazinban

1) A játékban részt vevő̋ töltőállomásokon tett látogatásotok alkalmával kérjetek pecsétet a MOL-os kollégáktól!

2) Ha összegyűlt 7 különböző pecsét 7 különböző kútról, az utolsó pecsételéskor adjátok le az igazolószelvényt!

3) Ekkor ajándékba kaptok egy MOL-kuponfüzetet, izgalmas kedvezményekkel.

4) Ha tovább folytatnátok a pecsétgyűjtést, vegyetek el a kúton egy újabb magazint, benne egy friss gyűjtőfüzettel!

A küldetésekért és a pecsétgyűjtőért keressétek az ingyenes Kalandra fel, Magyarország! magazint a MOL-töltőállomásokon!

A játék honlapja, ide kattintva érhető el, a részletes játékszabályzatot itt olvashatjátok! A sorsolás részleteit lásd az adatvédelmi tájékoztatóban!Két keréken Szarvas és Békésszentandrás között

Két keréken Szarvas és Békésszentandrás között

2022.08.15.

A Békés megyei Szarvason és a vele szomszédos Békésszentandráson nyaranta felpezsdül az élet. A legnagyobb vonzerő persze a Holt-Körös, de ezernyi más érdekes és szép hely van még errefelé. Bringára szálltunk és felkerestünk közülük néhányat.

→ Tovább