Ajándékprogram karácsonyra: a Budakeszi Vadaspark MedvExit játéka

A Budakeszi Vadaspark MedvExit nevű játéka azoknak szól, akik aktív pihenésre vágynak, és szeretnék megmozgatni az agytekervényeiket a szabadban, állatok között.

Szerző:
Budakeszi Vadaspark
Fotó:
Surányi Linda
Budakeszi Vadaspark
2018. december 5.

A Budakeszi Vadaspark MedvExit nevű játéka azoknak szól, akik aktív pihenésre vágynak, és szeretnék megmozgatni az agytekervényeiket a szabadban, állatok között.

A MedvExit a manapság nagy népszerűségnek örvendő „szabadulós játékok” mintájára készült némi vadasparkos csavarral: a megoldás során ugyanis nem kiszabadulni kell, hanem éppen azt kell megakadályozni, hogy egy felelőtlen ember szabadon engedje a két medvét, Tibort és Romulust. Természetesen mindez csak játék, a medvéket senki sem fogja a helyükről kiengedni, de ez semmit sem von le az egymásra épülő logikai feladványok végrehajtásának élvezetéből. A játék átlagos hossza 60 perc, és másfél óránként indulhatnak a minimum 2, maximum 15 fős csapatok. Mivel a program utalványként előre is megvásárolható, különleges születésnapi vagy karácsonyi ajándék lehet, de ideális csapatépítőnek és iskolás csoportoknak is. A MedvExitnek létezik egy 8-14 éves korosztálynak ajánlott „juniorváltozata” is.

 

 

Hasznos információk
A MedvExit alábbi árai tartalmazzák az egész napos vadasparki belépőt:
2-5 fő - 15 000 Ft/csoport
6-8 fő - 20 000 Ft/csoport
9-10 fő - 22 700 Ft/csoport
10 fő feletti létszám esetén 22 700 Ft + a 11. ember után 1600 Ft/fő (például 12 fős csapat esetén 25 900 Ft). A játékon való részvételi szándékot a program megkezdése előtt legalább 24 órával Farkas Ádámnál lehet jelezni a 06-70/670-7851-es telefonszámon, illetve a medvexit@bkvp.hu ímélcímen. A program ajándékutalványként előre is megvásárolható.
 
 

Ha családi jegyet veszel a Budakeszi Vadasparkba, egy Turista Magazint kapsz ajándékba!

 

Kapcsolódó cikkeink:

Házhoz viszik a vadasparkot

Ezek a legjobb élményeket adó ökoturisztikai helyek

Szarvasbőgésre vadásztunk budakeszi legnépesebb erdejében

Budakeszi Vadaspark, az erdei tudástér

 

Cikkajánló