Állatok Világnapja a Budakeszi Vadasparkban

Egész napos interaktív programdömpinggel várja az érdeklődőket a Budakeszi Vadaspark október első hétvégéjén. Lesz állatvédelemről szóló előadás, „Állatijó bemutató”, kisállattréning és madárgyűrűzés is. 

Szerző:
Budakeszi Vadaspark
Fotó:
Surányi Linda
2019. szeptember 30.

Egész napos interaktív programdömpinggel várja az érdeklődőket a Budakeszi Vadaspark október első hétvégéjén. Lesz állatvédelemről szóló előadás, „Állatijó bemutató”, kisállattréning és madárgyűrűzés is. 

Október 5-én az „Állatijó bemutató” és a kisállattréningek mellett Jóba Katalin állatgondozó tolmácsolásában az érdeklődők többet tudhatnak meg az állatvédelemről, az állatokra veszélyt jelentő műanyagokról, csomagolóanyagokról, a felelős állattartásról és a környezettudatosságról.

 

 

Egész napos programként pedig a Pangea Kulturális Környezetvédelmi Egyesület ismeretterjesztő játékokkal várja a családokat és alkalmuk nyílik az érdeklődőknek a madárgyűrűzéssel, a tűzzománckészítéssel, annak eszközeivel is megismerkedni. A kisgyermekek pedig az arcfestő segítségével „bújhatnak” a rókák, farkasok, medvék bőrébe, a Makk kuckó játszótéren.

 

Miként az előző években, a Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete jóvoltából idén is lehetőség nyílik behatóbban megismerkedni az elveszett, talált és kóbor kutyákkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal (pl. állatvédelem, ivartalanítás, kutyaválasztás), de a kalandvágyóbbak számára természetesen lesz lehetőség helybeni örökbefogadásra is.

 

Részletes program
10.00 - 16.00: Madárgyűrűzés kellékeinek bemutatása, Pangea Egyesület, arcfestés és tűzzománckészítés, Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete
10.00: Kisállattréning: mosómedve
11.00: „Világ állatai-állatok világa” - előadás a színpadon
12.00: „Állatijó bemutató” a színpadon
13.00: Kisállattréning: aranysakál
14.00: „Állatijó bemutató” a színpadon
15.00: Rendhagyó kisragadozó-etetés
Bővebb információ ide kattintva.
 

Kapcsolódó cikkeink:

Éjszakai kalandozás a vadasparkban

Parasztudvar költözött a Budakeszi Vadasparkba

 

 

Cikkajánló