Kezdődik a jégkorcsolyaszezon

Bár javában tart az ősz, sorban nyitnak a műjégpályák országszerte. Hamarosan a fővárosban, a városligeti pályán is korizhatunk.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Adobe Stock (kiemelt kép)
Forrás:
Időkép
2021. november 10.

Bár javában tart az ősz, sorban nyitnak a műjégpályák országszerte. Hamarosan a fővárosban, a városligeti pályán is korizhatunk.

Ősz van, de kisvártatva fagyokkal kopogtat be a tél. A műjégpályák egyre több nagyvárosunkban elkészültek, a nyitást pedig már szinte mindenhol betervezték – írja az Időkép.

A pécsiek október 29-e óta, hétfő kivételével minden nap csúszhatnak a városi műjégen. Sopronban október 30-tól lehet korizni. A pálya szerdán és pénteken 17-20 óráig, szombaton és vasárnap 10-13, 13-16, 16-20 óráig tart nyitva. November 5-től a Győri Jégsport Központ is tárt kapukkal várja sportolni vágyókat. A pálya hétköznapokon 10-20 óráig, hétvégén 10-22 óráig tart nyitva. A győri Dunakapu téri műjégpályát pedig a héten kezdik felállítani. A nyíregyházi Városi Jégpálya a tervek szerint november 12-én nyit. A fővárosi Városligeti Műjégpálya november második felére ígéri, hogy beindítja a téli korcsolyaszezont. Nincs pontos dátuma a nyitásnak, vagy legalábbis nem nyilvános, de a Facebook-oldalán mindig találsz aktuális és friss infókat.

Cikkajánló