Hamarosan kapható a megújult kéktúrás igazolófüzet

Kiadónk, a Magyar Természetjáró Szövetség december 19-én bocsátja útjára az Országos Kéktúra új igazolófüzetét.

Szerző:
MTSZ
Fotó:
Gulyás Attila
2017. december 12.

Kiadónk, a Magyar Természetjáró Szövetség december 19-én bocsátja útjára az Országos Kéktúra új igazolófüzetét.

Hosszú előkészítő munka után végre a kéktúrázók kezébe kerülhet a megújult Országos Kéktúra útvonalvázlata és igazolófüzete. A színes, kivehető áttekintő térképpel ellátott kiadvány december 19-től lesz kapható az MTSZ webshopjában. Addig is itt van az MTSZ szakmai csapatától kapott kedvcsináló:

 

 

Tisztelt Kéktúrázók, Kedves Természetjáró Barátaink!

 

Nagy örömmel jelentjük be, hogy hamarosan kézbe vehetitek és használhatjátok az Országos Kéktúra (OKT) megújult igazolófüzetét. Az arculati és tartalmi elemek megválasztásánál igyekeztünk a mai kor elvárásai mellett a korábbi füzetek hagyományait is figyelembe venni.

Reméljük, színes arculata megnyeri tetszésetek, míg a lényegre törő, pontosított tartalmak a könnyű áttekinthetőségnek köszönhetően érdemben is segítik majd a kéktúrázást.

 

 

Minden igazolófüzet tartalmaz egy kivehető, színes áttekintő térképet, amelynek a hátoldalán a magassági profil mentén mind a közlekedési-tömegközlekedési metszőpontok, mind a kiemelt látnivalók feltüntetésre kerültek. Ez a melléklet az esztétikus megjelenés mellett jól mutatja az OKT változatosságát, országon átívelő karakterét. 

 

 

Bízunk benne, hogy fáradozásunk nem volt hiábavaló, és sikerül a megújult füzet kapcsán bővíteni a kéktúrázók népes táborát.

 

Az MTSZ szakmai csapata

 

 

Természetesen az új kiadvány rengeteg gyakorlati kérdést is felvethet a teljesítés kapcsán, ezért az MTSZ szakmai csapata egy összefoglaló tájékoztatót tett közzé, ami ide kattintva érhető el.

Cikkajánló