Így tudsz jelentkezni és túrát választani a Kéktúrázás napjára

Elindult a jelentkezés a Kéktúrázás napjára. Van már felhasználói fiókod?

Fotó:
Gulyás Attila
2021. szeptember 29.

Elindult a jelentkezés a Kéktúrázás napjára. Van már felhasználói fiókod?

A túrára való jelentkezéshez rendelkezned kell egy felhasználói fiókkal. Ha már tavalyi évben részt vettél a rendezvényen, és rendelkezel profillal, akkor természetesen idén nem kell új, csak be kell jelentkezned. Ha új fiókot regisztrálsz, akkor azt az e-mailben kapott linken aktiválnod kell, majd ezt követően tudod használni, túrára jelentkezni.

Korábbi vagy újonnan regisztrált fiókod esetében is a jobb felső sarokban lévő profil ikonnal tudsz belépni abba, illetve a túrára jelentkezéskor kéri a felhasználói azonosítást a rendszer, ha előtte még nem léptél be.

Túrára jelentkezéshez válassz a Túrák menüpont listájából, és a Jelentkezés fül alatt jelentkezz a Jelentkezem a túrára gombbal! Saját jelentkezésed után itt tudod a veled tartó gyerekeket is regisztrálni. Más felnőttek saját felhasználói fiókjukból jelentkezhetnek.

Ha a választott túrán nincs már hely, akkor várólistára iratkozhatsz fel, ahonnan bekerülsz, ha megüresedik egy hely a túrán. Több túra várólistájára is feliratkozhatsz. A várólistás feliratkozásaid automatikusan törlődnek, ha valamely túrára lesz részvételed.

A választott túrád legegyszerűbben a jobb felső sarokban elérhető profil oldalon találod meg.

A választott Túra módosításához előbb mondd le a jelentkezésed a korábban választott túra oldalán a jelentkezések fülön, és ezt követően jelentkezz az új túrára. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a lemondás után a jelentkezés az új túrán kialakult sorrendben történik, így lemondás előtt érdemes megnézni a rendelkezésre álló helyeket.

forrás:www.kekturazasnapja.hu

Cikkajánló