Így újult meg a Kékkör

A munkában részt vevő szakemberek egy pódiumbeszélgetésen nyilatkoztak arról, hogy mit jelentett számukra a kultikus túraútvonal fejlesztése.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Gulyás Attila Videó: Dabis Balázs Silvius
2015. október 30.

A munkában részt vevő szakemberek egy pódiumbeszélgetésen nyilatkoztak arról, hogy mit jelentett számukra a kultikus túraútvonal fejlesztése.

A Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) október 28-án tartotta azt a projektzáró rendezvényét, amely során bemutatták az elmúlt évek - nagyrészt - uniós forrásból megvalósult turisztikai fejlesztéseit. A sajtótájékoztató után a konzorciumi partnereinek tartott előadást és pódiumbeszélgetést az MTSZ, amely során számos érdekesség kiderült a közel 3 milliárd forintos fejlesztés kapcsán. A felszólalók között volt Győri Tamás József, az MTSZ igazgatója, és Vitályos Eszter, az európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár.

 

Az OKK nyomvonalának és attrakcióinak multifunkciós fejlesztését célzó projekt lezáró eseménye from Turistamagazin on Vimeo.

 

A projekt számainak és részleteinek ismertetése után egy pódiumbeszélgetésre került sor, ahol Garancsi István, MTSZ-elnök, Burger Barna fotográfus, Zambó Péter, a Pilisi Parkerdő Zrt. igazgatója, Kovács Csaba építész és Németh Csaba terepfutó, az Országos Kékkör „nagykövete” osztotta meg a hallgatósággal a munkája során szerzett élményeit és tapasztalatait.

 

Pódiumbeszélgetés az MTSZ projektzáró rendezvényén from Turistamagazin on Vimeo.

 

Kapcsolódó cikkek:

Magyarország legfejlettebb túraútvonala lett a Kékkör

Cikkajánló