Millió lépés az életért a Kéktúrázás napján is

Az idei Kéktúrázás napja, október 8-a nemcsak a kéktúrázóknak, de a szervátültetetteknek is egy különleges nap lesz.

Szerző:
Turista Magazin
2022. szeptember 21.

Az idei Kéktúrázás napja, október 8-a nemcsak a kéktúrázóknak, de a szervátültetetteknek is egy különleges nap lesz.

Október 8-a a Donáció és a Szervátültetés Világnapja, így többen csatlakoznak hozzánk a kéken a szervátültetettek közül is! Az idei MILLIÓ LÉPÉS AZ ÉLETÉRT 2.0 – A SZÍV ÚTJA kihívásban szeptember 26-tól 10 héten át invitálnak mozgásra a szervezők, s ennek része a Kéktúrázás napján való részvétel is.

Ha van kedved csatlakozni ehhez a kihíváshoz is, töltsd le a Millió lépés 2.0 telefonos applikációt a milliolepes.hu weboldalról, és mozogj minél többet 10 héten át, október 8-án pedig kéktúrázz velünk!

A 10 hét alatt 10 különböző információt kaphatsz majd arról, miképpen véded szív-, és érrendszeredet a mozgással, mit tehetsz a mindennapokban azért, hogy egészségesen élj. Az applikációban követni tudod majd, hogy a kihívásban résztvevők összesen mennyit mozogtak, és ez virtuálisan hány kilométert is jelent a három hazai kéktúrán. Jól követhető és látványos lesz tehát ez az aktivitás, ezzel is motiválva mindenkit, aki részt vesz benne.

A Magyar Szervátültetettek Szövetsége ingyenes programját a Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Hypertonia Társaság támogatja. Bővebb információt a kihívásról a milliolepes.hu weboldalon olvashatsz.


Cikkajánló