Nyerj nevezést az egyik legmenőbb tókerülő versenyünkre

Szeretsz bringázni, és szívesen körbenéznél az ország második legnagyobb tava körül? Akkor a Tour de Tisza-tó versenyt neked találták ki. Jöhetsz országúti és hegyikerékpárral, de akár görkorcsolyával is. Öt darab nevezési lehetőséget sorsolunk ki olvasóink között. 

Szerző:
TM
Fotó:
futanet.hu
2019. április 23.

Szeretsz bringázni, és szívesen körbenéznél az ország második legnagyobb tava körül? Akkor a Tour de Tisza-tó versenyt neked találták ki. Jöhetsz országúti és hegyikerékpárral, de akár görkorcsolyával is. Öt darab nevezési lehetőséget sorsolunk ki olvasóink között. 

A 12. Intersport Tour de Tisza-tó verseny kihívása, hogy a résztvevők így vagy úgy körbegurulják a tavat. A varázslatos természeti környezetben zajló versenyre profik és amatőrök egyaránt nevezhetnek, hiszen többféle távon teljesíthető a verseny. A tókerülő táv teljesíthető két keréken, bringával vagy akár görkorcsolyán is, közben pedig - tempótól függően - megcsodálható a tó egyedi természeti szépsége.

 


Az edzettebb kerékpáros mezőny résztvevői Tiszafüredről indulnak, majd és 65 kilométernyi gurulás után oda is érkeznek vissza. Aki görkorcsolyával vág neki a tókerülésnek, az Poroszló és Tiszafüred között teszi majd meg az 57 km-es távot.

 

 


Az esemény kitűnő tavaszi program a Tisza-tó mellett családdal, barátokkal. A túratáv 15 kilométere könnyen teljesíthető kicsinek és a kevésbé felkészültebbeknek is. A közös sportolás élménye után pedig érdemes felfedezni a tó szépségeit

 

A 12. Intersport Tour de Tisza-tó eseményre TEKA-kártyáddal 20%-os kedvezménnyel nevezhetsz személyesen 2019. 05. 09-ig a BSI-irodában. A személyes nevezésről bővebb információ itt olvasható. A helyszíni és online nevezésnél nem érvényesíthető a kedvezmény, továbbá csak a kártyán megnevezett személy jogosult a kedvezmény igénybevételére.

 

 

A versenyre öt darab nevezési lehetőséget sorsolunk ki (a nyertesek által kiválasztott kategóriában) a BSI felajánlásából. Aki kedvet kapott a tókerüléshez, és részt szeretne venni a játékunkon, küldje el az alábbi három kérdés helyes megfejtéseit a jatek kukac turistamagazin.hu címre. Kérjük, hogy a hatékonyabb kapcsolatfelvétel miatt, add meg a telefonszámodat is. A helyes válaszokhoz ebben a cikkünkben találsz segítséget.

 

1. Hány eurázsiai hódot telepítettek hazánkban 1996 és 2008 között?

2. Mikor pusztította el Ófalut az árvíz?

3. Melyik évben alakult ki a tó mai nagysága?

 

A megfejtéseket április 25-ig, 12 óráig várjuk, sorsolás 13 órakor, a nyerteseket e-mailben értesítjük. Bővebb információ az eseményről és nevezés a futanet.hu oldalon. Az online nevezés legkésőbb 2019. május 9-ig lehetséges.
 

Cikkajánló