Nyomvadászok applikációja

Az ingyenes KOPÓ alkalmazás segítségével mi is profi nyomolvasókká válhatunk, ráadásul a fejlesztők jutalmazni is fogják a legügyesebb nyomkeresőket.

Szerző:
Filmdzsungel
2021. október 22.

Az ingyenes KOPÓ alkalmazás segítségével mi is profi nyomolvasókká válhatunk, ráadásul a fejlesztők jutalmazni is fogják a legügyesebb nyomkeresőket.

Szeptember 10-12 között rendezték meg a Nemzetközi Természetfilm Fesztivált, ami nem csak a csodálatos filmekről szólt, hanem számtalan programot kínált a természetkedvelő közönség számára. Itt mutatták be először a régen várt KOPÓ applikációt, amelynek elsődleges funkciója, hogy a természetet járva segítsen beazonosítani a megtalált állatnyomokat.

A lábnyomok beazonosítását egy folyamatosan fejlődő mesterséges intelligencia (AI) alapú megoldás segíti, de a felhasználók egy hagyományos kérdéssor megválaszolásával manuálisan is be tudják azonosítani a lábnyomokat.

Az alkalmazás a Google Play ésApp Store webáruházakban érhető el, illetve érdemes felkeresni a kopoapp.hu weboldalt is. Az applikáció teljesen ingyenes és a felhasználói közösségtől lesz egyre okosabb. Minél többen használják és küldik be a talált nyomokat, annál okosabb lesz napról napra, vagyis annál nagyobb pontossággal lesz képes felismerni a talált nyomokat.

A beküldött nyomok térképen is megtekinthetők, így a nyomkeresők egymást is segíthetik. Az alkalmazás fejlesztői a jövőben jutalmazni is fogják a legügyesebb nyomkeresőket. Az applikáció mögött a természetfilmjeiről ismert Filmdzsungel stúdió áll, mely több mint 50 filmmel ajándékozta meg a közönséget az utóbbi években.

Cikkajánló