Több tudás, nagyobb biztonság a vizitúrán

A Magyar Természetjáró Szövetség 2015. január 24-től vízitúra-vezető tanfolyamot indít. Várjuk a résztvevők jelentkezését!

Szerző:
MTSZ - Vizitúra szakág
Fotó:
Malárik Attila
shutterstock.com
2014. november 20.

A Magyar Természetjáró Szövetség 2015. január 24-től vízitúra-vezető tanfolyamot indít. Várjuk a résztvevők jelentkezését!

Azoknak, akik mélyebb ismereteket szeretnének szerezni a vízitúrázás szakmai fogásaiból, érdemes elméleti és gyakorlati tudásukat is tovább fejleszteniük.

 

Különösen hasznos ez annak, aki nem egyedül járja a vizet. A vízitúra vezetés olyan komplex tevékenység, amely átfogó szakirányú ismereteket igényel. Ezekkel az ismeretekkel még annak is célszerű rendelkeznie, aki csupán családi-baráti körben szervez vízitúrákat. Ne feledjük: a több tudás nagyobb magabiztosságot és a helyzetek jobb megítélésén keresztül egyúttal nagyobb biztonságot is jelenthet.

 

 

A megfelelő ismeretekkel a nehezebb túrák is igazi élménnyé válnak

 

A tanfolyam elsődleges célja, hogy sikeres elvégzésével a résztvevő képes legyen síkvízi túrák megszervezésére és biztonságos lebonyolítására bármilyen felkészültségű és adottságú csoporttal.

 

A vízitúra-vezető tanfolyam azonban nemcsak abban segít, hogy a túraszervezés, túravezetés praktikáit jobban megismerje az érdeklődő.

 

Részletek a Vízitúra szakág oldalán olvashatók.

Cikkajánló