Vegyszermentes megoldás a kullancsok ellen

Ha zavar a kullancsriasztók szaga vagy állaga, vagy nem szereted a bőrödre/ruhádra fújni, akkor van egy kiváló alternatíva.

Szöveg és fotó:
Tickless
2022. május 17.

Ha zavar a kullancsriasztók szaga vagy állaga, vagy nem szereted a bőrödre/ruhádra fújni, akkor van egy kiváló alternatíva.

Végre itt a jó idő, egyre több időt töltünk a természetben, azonban fontos odafigyelnünk a megfelelő kullancs elleni védelemre is. Az enyhe teleknek köszönhetően a kullancsok száma egyre magasabb, és szinte már bárhol megtalálhatóak.

Már nem csak az erdőkben és bokros területeken, de akár a nagyvárosok parkjaiban is találkozhatunk velük.

Ez is lehet az egyik oka annak, hogy az általuk okozott veszélyes betegségek, például a Lyme-kóros megbetegedések száma is megnőtt. Azonban a kullancsok számát és az általuk terjesztett kórokozók veszélyeit egy kis odafigyeléssel jelentősen csökkenthetjük.

Ma már számtalan, a kullancsok távoltartását segítő szer és eszköz létezik a piacon: a különböző karkötők, spray-k és permetek mellett már olyan innovatív megoldásokkal is találkozhatunk, amelyek 100%-ban vegyszermentesek az ultrahangos technológiának köszönhetően. Ha zavar a kullancsriasztók szaga vagy állaga, vagy nem szereted a bőrödre/ruhádra fújni, akkor kiváló alternatíva lehet számodra a TICKLESS® ultrahangos kullancsriasztója.

A nemzetközileg többszörösen díjazott TICKLESS® káros vegyi anyagok használata nélkül véd a kullancsoktól, hogy gondtalanul élvezhesd a szabadban töltött időt. Legnagyobb előnye, hogy 100%-ban vegyszer- és illatanyagmentes, ezért használata teljesen biztonságos a kisbabák számára is.

Ha környezetbarát megoldást keresel, akkor a LUXlife Szülő- és bababarát díjjal is elismert TICKLESS Active termék a megfelelő választás számodra. Ez az egyetlen újratölthető termék a piacon, amely hosszantartó védelmet biztosít és akár évekig tudod használni a kirándulások során.

A TICKLESS® ultrahang impulzusok kibocsájtásával fejti ki hatását, melyek nem zavarják sem az embereket, sem pedig az állatokat, de távol tartják a veszélyes vérszívókat. Egyszerű használatának köszönhetően kiváló választás bármilyen szabadtéri program esetén, mint pl. túrázás, kertészkedés, piknik vagy táborozás.

További információkat a termékekről a Tickless honlapján találsz!


Cikkajánló