KIS KARÁCSONY VAGY NAGY KARÁCSONY? INKÁBB NAGY!

Ismét díjazzuk, ha előfizetőnk vagy! Aki december elején legalább 2013. március 1-ig előfizetőnk a Turista Magazinra, automatikusan részt vesz év végi "Nagy Karácsonyi Ajándék" sorsolásunkon.

 

2012. október 16.

Ismét díjazzuk, ha előfizetőnk vagy! Aki december elején legalább 2013. március 1-ig előfizetőnk a Turista Magazinra, automatikusan részt vesz év végi "Nagy Karácsonyi Ajándék" sorsolásunkon.

 

Eddig is megérte előfizetőnknek lenni:

az évente megjelenő 11 számból 2-őt ingyen adunk, és házhoz is postázzuk kedvenc magazinodat. Most pedig Nagy Karácsonyi Ajándékot készítettünk elő a szerencséseknek!

Sorsolásunk nyereményei:
1) Via ferrata túra Ausztriába

2 személy számára, 1 hétvégére (szombat-vasárnap).
A nyertes az osztrák via ferrata paradicsomban, Höllentalban, az igényének megfelelő nehézségű túrát tehet szakvezetéssel. A nyeremény tartalmazza a túravezetést, az utazást és a felszerelések kölcsönzését, de nem tartalmazza a szállást és az étkezést - ez utóbbiak a nyertes költségei.
Szervezésben a Tengerszem Klub készséggel áll rendelkezésre.

2) Romantikus vendégszállás Nagybörzsönyben

2 személy számára, két éjszakára (péntek-vasárnap)

A nyertes másodmaga eltölthet 3napot (2éjszakát - péntek, szombat) az egyedülállóan romantikus nagybörzsönyi Vízimalom Vendégházban. A nyeremény nem tartalmazza az ellátást és az odautazást sem.

3) 1 db GriSport túrabakancs 40 000 Ft értékben

A nyertes a nyeremény összegében választhat magának lábbelit a Grisport valamelyik bemutatóüzletében.  

 

Sorsolás 2012. december 10-én, a Magyar Természetjáró Szövetség irodájában. A nyertesek névsorát weboldalunkon, és facebook falunkon is közzé tesszük. A nyerteseket emailben is értesítjük. A nyeremények pénzre nem válthatók, de átruházhatók. Amennyiben egy nyertes nem jelentkezik a nyereményéért a sorsolást követő 2 héten belül, a nyeremény új sorsoláson vesz részt.

A via ferrata túrát a Tengerszem Klub, a nagybörzsönyi vakációt a Vízimalom Vendégház, a Grisport bakancsot a hazai forgalmazó ajánlotta fel.

 

Nem vagy még előfizetőnk?

Kattints ide, és pár perc alatt kész is a regisztrációs adatlap!

Az előfizetésed anyagi vonzatát (4 400 Ft) rendezheted átutalással, vagy rózsaszín csekken is!

Cikkajánló