Keresés eredménye

Pengeélen - késkörkép

Mangalicakolbászt felkarikázni, egy szelet kenyeret teavajjal megkenni, a müzliszelet nyílni sehogy nem akaró csomagolását jobb belátásra bírni, a nyársnak való mogyoróvesszőt szépen kihegyezni, bozótmíves kreativitástól vezérelve kanalat faragni, szükség esetén gyújtóst aprítani, avagy a hátizsákban bujkáló közüzemi számla borítékját művészi igényességgel felnyitni. Egy jó késsel mindez nem jelenthet gondot.

2015.11.08.

BCA Float 22 - légzsákos hátizsák

Légzsákot túrázáshoz vagy síeléshez? Mielőtt hirtelen válaszolnánk, gondoljunk csak a téli magashegyi túrázás vagy síelés közben ránk leselkedő legfőbb veszélyforrásra, a lavinára.

2014.12.28.

Dr Kelen Sport Stop izomlazító krém

Nagyobb, megterhelő túráink (esetleg edzéseink) végén erősen ajánlott lenyújtani izmaink. A regenerálódást, fáradtságérzet- és izomláz kialakulás valószínűségének csökkentését elősegíthetjük megfelelő bedörzsölő gél használatával.

2014.10.15.

Victorinox Rescue Tool

Egy igazán robusztus, különösen erős, speciális funkciókkal ellátott darab a multifunkciós zsebkésgyártók királyától.

2014.09.12.

Nike+ SportWatch GPS karóra

A Nike+ sportkaróra tulajdonosa helyzetét, sebességét, szívritmusát, valamint az általa megtett köröket, a távolságot és az elégetett kalóriát is képes figyelni.

2014.09.08.

Outwell Collaps Bowl - összecsukható tál

A túráink végén, az esti tábortűz köré gyűlve hatalmas élmény a nap folyamán és korábbi kalandjaink során történteket felidézni egy tál, forró étek mellett.

2014.07.24.

Silva Metro iránytű

A masszívan gumírozott borításával, praktikus karabinerével, dögös színeivel minden hátizsák ajánlott kiegészítője a Metro.

2014.05.13.