Mikuláskor is lépj a KÉK-re!

Remek családi programot ajánlunk a hétvégére. 2014. december 6-án a Turista Magazin futócsapata, több mint negyven mikulással vesz részt a BSI által szervezett Rossmann Mikulásfutáson.

Szerző:
Friesz Mónika
Fotó:
Gulyás Attila
Shutterstock
2014. december 1.

Remek családi programot ajánlunk a hétvégére. 2014. december 6-án a Turista Magazin futócsapata, több mint negyven mikulással vesz részt a BSI által szervezett Rossmann Mikulásfutáson.

Hatalmas élmény lesz a több ezer pirosba öltözött futó látványa a belvárosban. Először rendeznek ilyen versenyt a Budapesten a Rossmann jóvoltából.


Még van lehetőség a nevezésre, erősítsd Te is a vidám mikulások csapatát! Időmérés nem lesz, a táv mindössze 2,7 km bátran belevághattok! Mikulásruhát a szervezők biztosítanak a számotokra.

 

A futóverseny után a Turista Magazin mikulásai az ünnepi forgatagban átkelnek a belvároson és a Design Terminálból (Budapest, 1051 Erzsébet tér 13.) induló belvárosi kéktúrán indulnak tovább. 16:30 kor érkezik a csapat az Erzsébet térre.

A kiállítás december 5-7. között (egész hétvégén) 10 órától 18 óráig a Desig Terminálban (1051 Budapest, Erzsébet tér 13.) tekinthető meg.


Ne csodálkozz, hanem csatlakozz Te is a "KÉK" Mikulásaihoz!

 



Ha kedvet kaptál, szerezz egy igazolófüzetet az Országos Kékkör információs pontján, és menj ki a virtuális világból a természetbe, lépj be a körbe, és indulj el egy úton!

 

Most 3 napon át virtuálisan Te is bejárhatod az Országos Kékkör 3 túráját Burger Barna gyönyörű fotói segítségével, amelyeket két év alatt készített a legendás kék úton. Haladj a helyszínek között igazolólapoddal, gyűjtsd a pecséteket, hogy a végén az élmény mellett egy Turista Magazinnal térhess haza.

 

 

A Másfélmillió lépés Magyarországon sorozat részeit babzsákokon ülve nézheted

 

A mobil pavilonban azt is láthatod, hogyan tette meg a másfél millió lépést Magyarországon Rockenbauer Pál és Sinkó László forgatócsoportja 35 évvel ezelőtt. Az emblematikus sorozat részeit a Dél-dunántúli Kéktúra képei között, babzsákokon ülve nézheted.

 

Forraltbor, szaloncukor, vidám fotózás a "kék" Mikulásokkal garantált!

Cikkajánló