Keresés eredménye

Bemutatkozott a „Lapátos vízi megállóhelyek” védjegy

Új minősítési rendszert vezet be a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) a Nemzetgazdasági Minisztériummal (NGM) karöltve a Bejárható Magyarország Program (BMP) keretében. A „Lapátos vízi megállóhelyek” védjegy a könnyebb eligazodást szolgálja. A cél, hogy még több külföldi és magyar vízitúrázót csábítsanak a hazai vizekre.

2014.12.21.

Újabb kinccsel gazdagodott a Bakony

Tés község közelében avatták fel ünnepélyes keretek között a VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. által létrehozott impozáns, 1848 cm magas kilátót. A kilátó magassága jelkép, amellyel a magyar szabadság előtt tisztelgünk.

2014.04.23.

Matyóföld mellett Tunézia

Nem történt földcsuszamlás, a ma megnyílt Utazás Kiállításon a külföldi díszvendég Tunézia, a kulturális díszvendég pedig Matyóföld.

2014.02.27.

Itt a Bejárható Magyarország Program

Elindult a Bejárható Magyarország Program (BMP), amelynek fő célja az egészséges életmódra nevelés, az igény megteremtése a szabadidő hasznos eltöltésére, valamint a hazai turizmus fejlesztése - hangsúlyozta Balatoni Monika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára a BMP sajtótájékoztatóján.

2014.02.20.