Keresés eredménye

Bőregérles és őrségi kakasnyalóka - Hétvégi programajánló

Ezen a hétvégén se lehet okunk panaszra, ha nem szeretnénk a négy fal között tölteni június utolsó napjait, mert jobbnál jobb programok várnak ránk az Aggteleki-karszttól az Őrségig. Hallgathatsz muzsikát az erdőben, pöföghetsz gőzösön a Göcsejben, integethetsz a hódoknak a Vén-Dunán, és a Bajdázói-tó is tartogat meglepetéseket.

2015.06.25.

Ezért fülelj az erdőben 9 napig

Idén - immár 12. alkalommal - mindenkit megújult helyszíneken vár a Muzsikál az erdő - Mátrai Művészeti Napok. Többek között Galyatetőn és a Mátraverebély-Szentkúti Nemzeti Kegyhely térségében élvezheted a rendezvényt június 27-e és július 5-e között.

2015.06.17.

Újra „Muzsikál az erdő” Bátonyterenyén

A „Muzsikál az erdő” - Mátrai Művészeti Napok a 12. évadát a kezdetekhez visszatérve indítja el. 2004-ben a legelső nyitórendezvény Bátonyterenyén zajlott, 2015. június 27-én újra innen jelentkezik a rendezvénysorozat a bátonyterenyeiek lelkes hívására.

2015.04.27.

„Muzsikál az erdő” idei pályázatai

A Muzsikál az Erdő Alapítvány hagyományaihoz híven a 2015-ös évben is alkotói pályázatokat hirdet. A képzőművészeti és a fotópályázat mellett a tavaly nagy érdeklődésnek örvendő irodalmi pályázat is indul, valamint gyermekrajzpályázatra is jelentkezhetnek az érdeklődők.

2015.04.14.

Nógrádikum díjban részesült a „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat

A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat „Nógrádikum” díjban részesült, melyet a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének ünnepi ülésén Szabó Lajos, a rendezvény főszervezője vett át. A Nógrád Megyei Értéktár Bizottság döntése alapján a „Muzsikál az erdő” az legelsők között kapta meg e megtisztelő címet.

2014.10.08.

Ágasvár az örök meglepetések helye (RIPORTFILM)

A hely, ami mindig meglep minket. A gyönyörű természeti környezet Lajkó Félixszel, Kappel Edit táncos lovaival és a Szeres együttessel fűzerezve pedig feledhetetlenné tette a "Muzsikál az erdő" debütálását ezen a helyszínen.

2014.07.11.

Földöntúli élmények

Első ízben vette be programnaptárába a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat az ágasvári helyszínt. Ez egy remek döntés volt! Felejthetetlen élményekkel tértünk haza innen.

2014.07.03.

Most nem csak madárdaltól zeng a Mátra

Különleges zenei élménnyel ajándékozta meg az Egri Szimfonikus Zenekar és művészeti vezetőjük, Szabó Sipos Máté a kozárdi közönséget a "Muzsikál az erdő" Mátrai Művészeti Napok nyitóeseményén.

2014.07.02.

Az erdő és a zene együtt tölti fel lelkünket

A "Muzsikál az erdő" rendezvénysorozat erdei sétákkal, klasszikus és népzenei erdei koncertekkel, gyermekprogramokkal, erdei sporteseményekkel, ismeretterjesztő előadásokkal, a fenntartható gazdálkodási példák bemutatásával, képzőművészeti kiállításokkal és az elmaradhatatlan helyi, falusi vendéglátással várja az érdeklődőket.

2014.06.24.