Keresés eredménye

Komplex turisztikai fejlesztések Nagyéren

A Csongrád megyei Nagyér község nagyszabású fejlesztésekkel próbálja meg felpörgetni a helyi turizmust. A projektben kilátó, tanösvények, természetfotós lesek, agroturisztikai központ és gyalogtúra-útvonalak is szerepelnek. 

2019.01.21.

Uniós pályázat jelent meg a nemzeti parkok fejlesztésére

4,5 milliárd forintos pályázati keret nyílik a hazai nemzeti parkok komplex turisztikai fejlesztésére a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP). A támogatás látogatóhelyek, információs pontok, kiállítóterek, látogatók fogadására alkalmas többfunkciós termek, kilátók kialakítására, fejlesztésére igényelhető.

2016.03.23.

Egységes táblák vezetnek a Kéken

Az utóbbi egy évben nagy megújuláson esett át az Országos Kékkör (OKK). Aki kimegy a Kékre, egy teljesen más arculattal fog találkozni. A hagyományos útvonal megfiatalodott, korszerű, egységes, informatív lett.

2015.11.18.

Újabb lendületet kapnak a turisztikai fejlesztések hazánkban

Ilyen híreket mindig örömmel olvasunk. 200 milliárd forinttal finanszírozzák hazánkban az Unesco védettséget élvező, vagy védettség előtt álló ingatlanok felújítását, kulturális és egyházi örökséghez kapcsolódó turisztikai útvonalak fejlesztését, és országszerte számos alternatív turisztikai szolgáltatás jöhet létre a következő 5 évben.

2015.05.22.

3 turistacsalogató ok, amiért tavasszal az erdőt válaszd!

A kikelet hírnökei márciusban bukkannak fel a hazai erdőkben - megjelenésük nem csak a tél elmúltát, hanem a turistaszezon kezdetét is jelzi. A kora tavaszi napfény és a természet szeretete sok embert az erdőbe csalogat ilyenkor. A Turista Magazin összegyűjtötte, miért érdemes a családdal a fővároshoz közeli erdőket választani egy élményekkel teli kiránduláshoz.

2015.03.18.