Keresés eredménye

Állati történetek a természetből

Búzamezőn szaglászó egérke, éjszakai játék mókusokkal, zsákmányát lakmározó fiatal bakcsó, varangyok násza a víz alatt, megannyi szép és érdekes pillanat részesei lehetünk a Varázslatos Magyarország természetfotós pályázatának képei láttán. Nézd meg galériánkat!

2023.09.13.

A természet sokszínű arca

Morcos képű kuvik, bokszoló nyulak, éjszaka csatangoló mókus, pirkadati színekben pompázó kócsagok. Többek közt ilyen természetfotókat is láthattok a Varázslatos Magyarország legújabb pályázatából összeállított galériánkban.

2023.08.17.

Megkapó pillanatok és izgalmas formák a természetből

Nyújtózkodó kisróka, jégen táncoló rétisas, nászát lejtő gyönyörű vöcsökpár is bekerült mostani fotóválogatásunkba, de rengeteg izgalmas látószögű és formavilágú fotókat is megcsodálhattok galériánkban, amelyet a Varázslatos Magyarország legújabb pályázatának képeiből állítottunk össze nektek.

2023.07.28.

Íme, a Varázslatos Hortobágy fotópályázat legszebb képei

Mi más mutathatná meg jobban az idén 50 éves Hortobágyi Nemzeti Park természeti és kulturális értékeit, mint azok a gyönyörű képek, amelyeket hazánk természetfotósai készítettek. A legszebb fotókat díjazták, a nagyközönség pedig egy kiállításon csodálhatja meg őket.

2023.07.07.

Ezek a természetfotók téged is elvarázsolnak

Erős mezőnnyel indította az évadot a Varázslatos Magyarország természetfotós pályázat, a kilenc hónapon át tartó verseny első megmérettetésének legjobb képei egyből magával ragadják az embert. Nézd meg galériánkat, és csodáld meg te is a hazai természetfotósok legjobb képeit!

2023.05.25.

A természet rejtett pillanatai

Nyüzsgő éjszakai élet az erdőben, intim pillanatok és lenyűgöző közelségek a természetből. A Varázslatos Magyarország pályázatának legújabb fotóiból válogattunk.

2022.12.22.

A természet csodás pillanatai - Varázslatos Magyarország képekben

Színes fényekben pompázó gombák, csillagos égbolt alatt farkasszemet néző pók, Dunán keringőző bogarak, civakodó ürgék, tündéri tollasmoly és egy kíváncsi róka is bekerült válogatásunkba a Varázslatos Magyarország fotópályázat legújabb képeiből. Nézd meg galériánkat!

2022.10.18.

Mesés természet - Varázslatos Magyarország képekben

A Varázslatos Magyarország fotópályázat legújabb képei segítségével a természet mesés világába röppenhetünk. Nézd meg a pályázat legjobb képeiből készült galériánkat, amelyben minden fotó egy-egy izgalmas történetet tár fel előttünk.

2022.09.16.

Játékos természet - Varázslatos Magyarország képekben

Láttál már ugráló kuvikot, táncoló gémeket, csörtéző szarvasokat és pókot? Szemeztél már valaha csigával, és tudtad, hogy a kis verebek mennyire harciasak tudnak lenni? Többek közt ezeket is láthatod galériánkban, amelyet a Varázslatos Magyarország pályázat legfrissebb képeiből válogattunk össze nektek.

2022.07.18.

A természet titokzatos lényei és pillanatai

Mesés pillanatok hazánk természetfotósaitól, amelyek segítségével a vadvilág titkos életébe leshetünk bele. Nézd meg galériánkat, amelyet a Varázslatos Magyarország pályázat képeiből válogattunk össze!

2022.07.04.

Kiderült, kik lettek hazánk legjobb természetfotósai

Átadták A magyar természetfotó nagydíját 2021 legtehetségesebb fotósainak. A Varázslatos Magyarország természetfotós fotópályázatának 12. évadában is rengeteg lenyűgöző kép került megmérettetésre, a verseny győztese pedig ismét Potyó Imre lett.

2022.04.03.