Keresés eredménye

Gyönyörű hópárduc a világ legnépszerűbb természetfotóján

Nem véletlenül nevezik a „hegyek szellemének” ezt a fenséges állatot, hiszen a hópárducot szinte lehetetlen lencsevégre kapni természetes élőhelyén. Sascha Fonsecának azonban sikerült, amiért a közönség elismerését is bezsebelhette a világ legnívósabb természetfotós pályázatán. Cikkünkből megtudhatod, hogyan sikerült becserkésznie ezt a gyönyörű nagymacskát.

2023.02.15.

Íme, a világ legjobb természetfotói 2021-ben

Két magyar fotósnak is sikerült bejutnia a legjobbak közé a világ legnívósabb természetfotós versenyén, a Wildlife Photography of the Year pályázatán. A természetfotózás Oscarjának számító pályázat győztes képei pedig idén is lehengerlőek.

2021.10.14.

Robert Irwin bozóttüze a nyertes a Wildlife Photographer of the Year közönségszavazásán

Kihirdették a londoni Natural History Museum (Természettudományi Múzeum) által 56. alkalommal rendezett Wildlife Photographer of the Year fotópályázat közönségszavazásának eredményét. A pályázat legjobb képeit már 2020 decemberében megismerhettük, most a közönségszavazás öt legjobb fotóját, köztük Robert Irwin nyertes alkotását mutatták be a szervezők.

2021.02.23.

Ez a pillanat lett a világ legjobb természetfotója

Átadták a világ legjobb természetfotóinak járó díjakat a legnívósabbnak számító angol Wildlife Photographer of the Year pályázatán. Mutatjuk az idei év zseniális győztes képeit, és a magyarok kiváló eredményeit, amelyek között egy nagyon fiatal fotós alkotása is feltűnik.

2019.10.16.