A Mikulás birodalmába visz a Pálházi kisvasút

Varázslatos utazásra hívja a gyerekeket a Pálházi Mikulásvonat december 4-én, 5-én és 6-án. A kisvasúton krampuszok társaságában zakatolnak a csemeték a Hanyi Istók Turistaházhoz, ahol a Mikulás várja őket vidám programokkal és egy kis meglepetéssel.

Szerző:
Hanyi Istók Turistaház
2014. november 21.

Varázslatos utazásra hívja a gyerekeket a Pálházi Mikulásvonat december 4-én, 5-én és 6-án. A kisvasúton krampuszok társaságában zakatolnak a csemeték a Hanyi Istók Turistaházhoz, ahol a Mikulás várja őket vidám programokkal és egy kis meglepetéssel.

A Mikulásvonat nem csupán egy hétköznapi utazást jelent az ország legrégebbi erdei kisvasútján, hanem egy felejthetetlen élményt is a gyermekek számára. A kívül-belül feldíszített, kivilágított vonaton krampuszok várják a gyermekeket, akik az utazás alatt - játékos formában - felkészítik a résztvevőket a Mikulás köszöntésére. A Hanyi Istók Turistaházban maga a Mikulás várja a kicsiket. Körülbelül egyórás beltéri és kültéri mikulásnapi programok és egy kis meglepetés várja a gyermekeket, majd a krampuszokkal együtt utazhatnak vissza Pálháza városába.

 

A gyerekeket színes programok és játékok várják

 

Az Északerdő Zrt., Pálháza Város Önkormányzata és a Hanyi Istók Turistaház szervezésében 2014. december 4-6-ig indul újra a Mikulásvonat Pálháza-Indóház és Pálháza-Ipartelep megállók között.

 

Indulási időpontok: december 4-én és 5-én 10:00 és 14:00 órakor, december 6-án (szombaton) 11:00 és 15:00 órakor. (Fontos: érkezés a vonat indulása előtt fél órával!)

 

Részvételi díj: 500Ft/fő gyermekek részére, amely tartalmazza a krampuszok társaságában történő utazást a feldíszített kisvonaton, valamint a mikuláscsomagot. 200 Ft/fő a felnőttek részére, amely az utazási költséget tartalmazza. Az út során zárt, fűtött kocsikban utazhatnak a vendégeink.

 

Magyarország legmagasabb élő karácsonyfáját is láthatják a csemeték

 

A Mikulásvonat kiegészítéseként december 5-én 16:00 órától a Pálháza Művelődési házban ünnepi műsor, december 6-án egész napos zenés mikulásnapi műsor várja az érdeklődőket a Hanyi Istók Turistaházban. Emellett megtekinthetik Pálházán Magyarország legmagasabb élő karácsonyi fenyőfáját, amely a település művelődési háza előtt díszeleg.

 

Jelentkezési határidő: 2014. december 2. (kedd) 16:00 óra, amelyet a következő elérhetőségeken tehetnek meg: személyesen Pálházán a Térségi Művelődési Házban, vagy e-mailben a palhaza.hiv@gmail.com címen, illetve telefonon a +36/47-370-001 és +36/30/907-5371 számokon.

 

Minden gyermeket és családot szeretettel vár a Mikulás!
 

 

 

Cikkajánló