Vegyszermentes megoldás kullancsok ellen

Most, hogy több időt töltünk a természetben, fontos odafigyelnünk a megfelelő kullancs elleni védelemre is.

Szerző:
ProtectOne
2021. május 3.

Most, hogy több időt töltünk a természetben, fontos odafigyelnünk a megfelelő kullancs elleni védelemre is.

Az enyhe teleknek köszönhetően a kullancsok száma egyre magasabb, és szinte bárhol megtalálhatóak. Már nem csak az erdőkben, de akár a nagyvárosok parkjaiban is találkozhatunk velük. Ez is lehet az egyik oka annak, hogy az általuk okozott veszélyes betegségek, például a Lyme-kóros megbetegedések száma is megnőtt. Azonban a kullancsok számát és az általuk terjesztett kórokozók veszélyeit egy kis odafigyeléssel jelentősen csökkenthetjük.

A legfontosabb a megelőzés, a megfelelő védelem a kullancsok ellen!

Ma már számtalan, a kullancsok távoltartását segítő szer és eszköz létezik a piacon: a különböző karkötők, spray-k és permetek mellett már olyan innovatív megoldásokkal is találkozhatunk, amelyek 100%-ban vegyszermentesek az ultrahangos technológiának köszönhetően. Ha zavar a kullancsriasztók szaga vagy állaga, vagy nem szereted a bőrödre/ruhádra fújni, akkor kiváló alternatíva lehet a Tickless ultrahangos kullancsriasztója.

A kétszeres nemzetközi termékdíj nyertes Tickless káros vegyi anyagok használata nélkül véd a kullancsoktól, hogy gondtalanul élvezhesd a szabadban töltött időt.


Legnagyobb előnye, hogy 100%-ban vegyszer és illatanyagmentes, ezért használata teljesen biztonságos akár kisbabák számára is. Ha környezetbarát megoldást keresel, akkor az idén áprilisban bemutatott újdonság, a Tickless Active lesz a megfelelő választás számodra. Ez az egyetlen újratölthető termék a piacon, amely hosszantartó védelmet biztosít és akár évekig tudod használni a kirándulások során.

A Tickless ultrahang impulzusok kibocsájtásával fejti ki hatását, melyek nem zavarják sem embereket, sem pedig az állatokat, de távol tartják a veszélyes vérszívókat. Egyszerű használatának köszönhetően kiváló választás bármilyen szabadtéri program esetén, mint pl. túrázás, kertészkedés, piknik vagy táborozás.

További információkat a termékekről ide kattintva találsz!

(X)





Cikkajánló