Keresés eredménye

Folytatódik a magyar természetfotósok sikersorozata

A spanyol és az olasz nemzetközi természetfotós pályázat után a német szervezésű Glanzlichter pályázaton is remekeltek a magyar fotósok. Daróczi Csaba újabb kategóriagyőzelmet zsebelhetett be, és további három magyar került be remek képeivel a legjobbak közé.

2023.03.20.

Virágoznak a mandulafák

Hihetetlen gyorsasággal indult meg az élet a természetben, a meleg idő hatására már a mandulafák is virágozni kezdtek.

2023.02.23.

Lenyűgöző pillanatok a Hortobágyról

Folytatódik az idén 50 éves Hortobágyi Nemzeti Park videós kalendáriuma, a februári videóban a vizes élőhelyek jellemző lakóit láthatjuk testközelből, többek közt tekintélyt parancsoló rétisasokat, zsákmányát majszoló európai vidrát, és hatalmas csapatokban zsibongó nagy lilikeket.

2023.02.22.

Világhírű róka a Turista Magazinban

Nem, nem A kis herceg rókájáról van szó, és nem is Vukról, hanem egy Roxy nevű rókalányról. Radisics Milán rókás fotósorozata bejárta a világot, és most nálunk is bemutatkozik.

2023.02.10.

Szavazz te is az Év beporzóira!

Idén első alkalommal lehet szavazni az Év beporzóira, a figyelemfelkeltő versenyben három vadméhcsoport várja a voksokat. Ismerjétek meg a bányászméheket, a faliméheket és a szabóméheket, majd szavazzatok!

2023.01.25.

Tavasz a télben: most nyíló virágok

A meleg időjárás sok virágot előcsalogatott a föld alól, és már szirmaikat is kibontották. Összeszedtünk nektek egy csokorra való képet most nyíló virágokról.

2023.01.11.