Keresés eredménye

Virtuális túrázás Kína legszebb hegyvidéki tájain

Folytatódnak a virtuális Fjällräven Classic túrák. Legközelebb Qinghai tartományt járhatja be és ismerheti meg bárki, aki követi a Fjällräven Classic TV legújabb túraközvetítését. A Classic Kína útvonala 3000 méter magasan, a lélegzetelállító, távoli vadon csodáin vezet át.

2020.07.23.

​Virtuális túrázás gyönyörű tájakon

Bár a járvány miatt a Fjällräven idei évre tervezett ikonikus Classic vándortúrái elmaradnak, a svéd túrafelszerelés-gyártó virtuális túrákkal próbálja kárpótolni a természetjárás szerelmeseit.

2020.05.27.

Túra a sarkkörön túl

A civilizációtól távol, gyönyörű hegyek között vezet az út az egyik legizgalmasabb lappföldi trekkingeseményen. Egyik olvasónk is teljesítette ezt a nem mindennapi túrát, amit most képekben mutat be nekünk.

2018.11.10.

A Királyok útján Abiskóig - Fjällräven Classic 2018 - 2. rész

A Fjällräven Classic harmadik, egyben leghosszabb és legnehezebb napjának reggelén szemerkélő esőre és borús időre ébredtünk. Singinél egyébként rátértünk a Kungsledenre (Királyok útja). Ez gyakorlatilag a svédek 440 kilométeres kéktúrája, Abisko és Hemavan között. A turistautak királyát a 19. században jelölték ki, hogy népszerűsítsék a svéd természetjárást. Egy biztos, megérdemli az elnevezését.

2018.10.15.