Keresés eredménye

Balesetveszélyesek a pécsi parkerdők

Nem lehet látogatni a pécsi parkerdőket az időjárási viszonyok okozta balesetveszély miatt. A korlátozás nem vonatkozik a mecseki Misina-tető szomszédságában található sí- és szánkópályára.

2016.01.08.

Újabb korlátozások a Pilisi Parkerdőben

A Pilisi Parkerdő Zrt. Visegrádi Erdészete fakitermelési munkák miatt szeptember 22-től a munkák befejezéséig, várhatóan 2 hétig, ideiglenesen lezárja az Apátkúti-völgy, Ördög-bánya és a Pap-rét közötti kerékpározásra is kijelölt erdészeti üzemi utat. A Pilisszentkereszti-szurdok egy részét szintén lezárták.

2014.09.23.

Erdőterületek lezárása

Országszerte több erdőterület látogatását korlátozzák hajtóvadászat miatt. Az alábbiakban megtudhatjátok, mely időszakban és területeken várhatóak lezárások.

2014.09.05.

Hollók miatt korlátoznak

Budapesten, a Róka-hegyi bánya helyi jelentőségű természetvédelmi területén, részleges sziklamászási és látogatási tilalmat rendeltek el. A korlátozás okainak utánajártunk, videós híradásunkat a cikkben megnézhetitek.

2014.02.23.

Hajtóvadászat - Erdőlátogatás korlátozása

Olvasóink közül többen jelezték, hogy meghiúsult tervezett útjuk, vagy módosított útvonalon érték el a céljukat. Összegyűjtöttük nektek azokat az információkat, amelyek alapján ti is tájékozódni tudtok, hogy mikor és merre nem érdemes túrát tervezni.

2014.01.14.