Keresés eredménye

Ilyen lesz az új Sió-zsilip

A régi Sió-zsilip lebontását nyáron kezdték meg Siófoknál. Most látványterveken mutatjuk meg, hogy fog kinézni a „Balaton dugója”, ha készen lesz.

2022.09.08.

Videó: Harcoló vidrákat kaptak lencsevégre Siófokon

A felvételen nagyon jól kivehető a küzdelem. Megkerestük Dr. Lanszki Józsefet, a Kaposvári Egyetem Ragadozóökológiai Kutatócsoportjának vezetőjét, aki egyben a vidrák szakértője is, hogy mesélje el, miért is akaszkodott össze a két egyed pontosan.

2021.02.18.

Siófok az első a balatoni strandok toplistáján

Egy friss felmérés szerint három siófoki strand is bekerült az öt legjobb Balaton-parti strand közé. Siófok továbbra is a legnépszerűbb célpont a nyaralók körében - minden ötödik nyaraló Siófokot választja a legszívesebben.

2016.06.17.

Találj rá kedvenc balatoni kempingedre

A kempingezés olyan életforma, ami sose megy ki a divatból. A Balaton mellett meg főleg nem, ahová bármikor útra kelnénk egy laza sátorverés erejéig, mert hiszünk abban, hogy ez a legvagányabb és legegyszerűbb módja annak, hogy néhány napra igazán közel kerüljünk a természethez. A Turista Magazin most a balatoni kempingek közül mutat be néhányat.

2015.06.27.

Kétszáznál több település borul virágba itthon

Idén 209 település nevezett a Virágos Magyarországért versenyre, a jelentkezők Magyarország teljes területét lefedik. Jó hír, hogy idén nagy arányban jelentek meg olyan helységek, amelyek korábban nem vettek részt a programban.

2015.06.23.

KABALAFIGURÁJÁT KERESI SIÓFOK

Turisztikai kiadványokra és a hivatalos weboldalra keres pályázat útján egy Siófok jellegzetességeit kihangsúlyozó figurát a balatoni fürdőváros.

 

2012.11.29.