Keresés eredménye

Áprilisban ismét TeSzedd a Kéken!

Hazánk legnagyobb önkéntes mozgalmát, a TeSzedd!-et idén hatodik alkalommal rendezik meg. Ennek keretein belül újra lesz szemétgyűjtési akció a Kéken is április 29-én és 30-án.

2016.03.09.

Szemétszedés a Kéken

Egy olvasónk már a reggeli bevásárlás közben elkezdte a szemétszedést, de az Intim Torna Illegál nevű együttes tagjai is korán keltek, hogy csatlakozzanak a Te Szedd a Kéken! akcióhoz és segítsenek megtisztítani az erdőt.

2015.05.16.

Vízilabdások is besegítettek a Kék megtisztításában

Az Octopus Vízilabda és Búvár Egyesület Veresegyházról érkezett, hogy még tisztább legyen a Kéktúra útvonala. Sok gyereket is elhoztak, hiszen a környezettudatosságra nevelés korán kell elkezdeni. Az Octopus tagjai lelkes kéktúrázók, ezért is viseltetnek felelősséggel kedvenc turistaútjuk iránt.

 

2015.05.16.

Tisztítsd meg az Országos Kékkör útvonalát!

Téged is zavar, hogy a turistaútvonalak mentén, az erdei pihenőhelyeken, a tisztásokon, vagy éppen a természetben kirándulva szemétkupacokra bukkansz? Itt az alkalom, hogy változtass ezen! Csatlakozz május 16-án a Magyar Természetjáró Szövetség által meghirdetett TeSzedd a Kéken! szemétgyűjtő akcióhoz.

2015.05.02.

Az MTSZ idén is csatlakozik a TeSzedd! akcióhoz

Május 15. és 17. között ismét lesz TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért szemétgyűjtési akció - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára a sajtótájékoztatón.

2015.02.20.

Az MTSZ rendkívüli választmányi ülése

Január 17-én, szombaton 10.30-kor rendkívüli választmányi ülést tartott a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) az OKISZ Inkubátorházban. A határozatképes választmányi ülés lehetőséget adott a meghívókkal megküldött napirendi pontok megbeszélésére, elfogadására, valamint a Szövetség 2015. évi aktuális feladatainak ismertetésére és megvitatására.

2015.01.26.