Keresés eredménye

​Tavaszi nyomvadászat

Ragyogó tavaszi időjárást kaptunk a természettől, biztosan sokan készülnek már a hétvégi kirándulásokra. A gyerekek viszont gyakran nehezen teszik le a telefont. Ne is vegyük el tőlük!

2022.05.06.

​Egy applikációval profi nyomolvasók lehetünk

„Májusi eső aranyat ér” a mondás szerint és ezt a nyomvadászok is pontosan így gondolják. Az eső áztatta erdei talaj a legalkalmasabb a vadon élő emlősök nyomainak a felkutatására. Ebben segít az ingyenes KOPÓ applikáció.

2022.04.28.

​HerbalProdukt DiaWell - természetes megoldások vércukorproblémára

A 2. típusú cukorbetegség napjainkban sajnos már népbetegségnek számít, az érintettek száma évről évre magasabb. A mozgásszegény életmód és a táplálkozási szokások átalakulása egyaránt felelőssé tehető az emelkedő tendenciáért. Fontos azonban tudnunk, hogy magunk is tehetünk a betegség kialakulása ellen, illetve a már fennálló állapot javulása érdekében.

2022.04.25.

Kampányt indított a Dockyard a téli túrázásért

A járványhelyzet nem szabhat gátat a kinti mozgásnak, sőt kifejezetten szükséges, hogy a természetben töltsük fel magunkat energiával – erre hívja fel a figyelmet a Dockyard nemrégiben indított „Télen is odakint” kampánya, amelyhez a Magyar Természetjáró Szövetség, mint szakmai partner és több ismert ember is csatlakozott.

2020.12.16.