Keresés eredménye

Varázslatos skanzenek tavaszra

Dédszüleink tudták, hogyan kell egyetlen tölgyfatörzsből hajót készíteni, jól ismerték a természet törvényeit, az élet és halál mindennapjaik természetes része volt. A Turista Magazin most négy olyan skanzent ajánl neked, amelyekben te is részese lehetsz picit egy rég letűnt világnak, és ami családi programnak is tökéletes egy szép tavaszi hétvégén.

2015.05.06.

Turistacsúcs Nyíregyházán

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és a Nyíregyháza Városi Természetbarát Szövetség rendezte meg a kelet-magyarországi megyék természetbarát vezetőinek és aktivistáinak tanácskozását.

2014.10.27.

Makkvetéstől csemeteültetésig

A XVIII. Erdők Hete rendezvény keretében, az alapításának huszadik évfordulóját ünneplő NYÍRERDŐ Zrt.
Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskolája invitál kicsiket és nagyokat látványos, több állomással kialakított, tanösvény-jellegű erdei sétájára a Sóstói erdőbe.
 

2014.09.19.

Újabb látványosságok a Nyíregyházi Állatparkban

Újabb turisztikai látványosságokkal gazdagodik az idén a Nyíregyházi Állatpark: augusztus végéig elkészül a létesítmény Viktória-háza, szeptember végéig pedig az Andok ösvénye, amelyekben a Dél-Amerikában honos állatok lesznek láthatók.

2014.04.02.

A mezitlábas erdei sétaút

Felavatták a világhírű német hidroterápiához kapcsolódó sétányt az idén gyógyhellyé nyilvánított Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn.

2013.11.18.

Sóstói libaságok

Liba szépségverseny, bájgúnárok viadala, lúdhúsból készült ételek lakomája és a hagyományoknak megfelelően, az új bor kóstolgatása is szerepel az idei Márton-napi vígasság programjában, a Sóstói Múzeumfaluban.

2013.11.05.