MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya
2018.11.23. 13:33,   Szöveg: TM,   Fotó: TM

Ötletek a fa alá természetjáróknak

Ha nincs ötleted, hogy mivel lepd meg túrázó barátaidat karácsony alkalmából, most akár a karosszékből, néhány kattintással beszerezheted a legjobb meglepetést. Kerüld el a sorbanállást, és szemezgess a turistashop.hu csomagajánlatai közül! Ha pedig előfizetsz, akár saját magad, akár egy szeretted számára, ajándékot is választhatsz mellé.

Most érdemes felkeresned a turistashop.hu-t, hogyha klassz turistás ajándékokat szeretnél a fa alá. Az éves Turista Magazin-előfizetés mellé most egy vászontáska, egy csősál vagy egy hűtőtáska jár.

 


Csomagajánlataink is rád várnak. Az éves TM-előfizetés 2019-es TEKA-kártyával 9200 Ft, Országos Kékkör térképes túrakalauzzal 6690 Ft, Országos Kéktúra útvonalvázlat és igazolófüzettel pedig 7300 Ft.

 

 

Ha Turista Magazin-előfizetéssel szeretnél meglepni valakit karácsonyra, akkor ezt az ajándékkártyát adhatod neki, amit ide kattintva le is tölthetsz kinyomtatható verzióban.

 

 

Az akció december 23-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. Fontos, hogy csak a december 16-ig leadott rendelések esetében vállaljuk az ajándékok kiszállítását karácsonyig.






HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz jelentkezz be!


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. október
Ángyán Krisztián:
Vintgar-szurdok
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...