MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya
2014.01.30. 12:01,   Szöveg: B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség,   Fotó: James Cage, Gulyás Attila

ERDŐKERÜLŐ – Ómassáról Ómassára

A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség a Bükk szívében, Ómassán működteti Massa nevű kulcsosházát. Ennek népszerűsítésére „ERDŐKERÜLŐ – Ómassáról Ómassára” címmel ismertetőfüzetet jelentetett meg.

A 2000 példányban megjelent kiadványfüzet színes borítóval és 20 oldal fekete-fehér bellap kialakítással, A/5-ös méretben készült.


A turisztikai szempontból rendkívül kedvező fekvésű szálláshelyről a Bükk legkedveltebb részei, így Bánkút, Szentlélek, Jávorkút, Lillafüred, Nagy-mező, Kis-mező és más területek egynapos túrákkal könnyűszerrel elérhető. Ezért a kiadvány a kulcsosház bemutatása mellett 12 gyalogos és 6 kerékpáros túraajánlatot is tartalmaz. A rövid, közepes és hosszú túrák során rendkívül változatos élményt adó turisztikai célpont kereshető fel, de a szerkesztők további túralehetőségekre és más hasznos információra is felhívják a figyelmet.

 Az ingyenes kiadvány elsősorban az ómassai kulcsosházban megszálló vendégek számára kíván segítséget nyújtani, de annak teljes tartalma a BAZ Megyei Természetjáró Szövetség honlapján bárki számára elérhető.


HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz jelentkezz be!


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. július
Czigány Dávid:
Tornyosuló
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...